"Droom, geniet,
maak met hart en handen"

“Droom, geniet, maak met hart en handen”

Speciale workshops

Creatieve tovertijd

Het is creatieve tovertijd voor jou

Ontdek jouw schatten spelenderwijs. Met spel, verhalen en creatief werken op jouw manier. Wat vind je leuk, wat zijn jouw talenten?

Ik lees een verhaal voor, je doet een spel. Je bent lekker creatief bezig met natuurlijke materialen. Langzaam vullen je handen je creatieve schatkist met wat je ontdekt over jezelf.

Ontdek jouw schatten spelenderwijs. Elke les doen we iets anders. Schilderen, kaarsen maken, boetseren, speksteen bewerken, collage maken, werken met hout. Of we combineren 2 materialen. Kom je mee doen?

Wat we bij de proefles gaan doen is nog een verrassing.

Voor kinderen van 7-10 jaar!!!

10x op woensdagmiddag, 1x per 2/3 weken. Ik vind het leuk als jezelf met ideeën komt voor creatieve materialen. Max. 7 kinderen per groep. 

Proefles: woensdag 11-10. Let op: opgaven voor proefles via kinderboekje SAM moves dat op alle Wageningse basisscholen aan de kinderen wordt uitgedeeld.

Cursus data: 15-11, 29-11, 13-12, 17-1, 31-1, 14-2, 28-2, 13-3, 3-4, 17-4

Tijdstip: 15.45-17u.

Kosten: E150,- incl. materialen, drinken, wat lekkers

Max. 7 kinderen per groep. Leeftijd: 7-10 jaar jaar (groep 4,5,6)

Deze speciale workshops voor kinderen hebben net dat beetje extra. Fijn om een steuntje in de rug te krijgen en je sterker te voelen.

Je maakt contact met de kracht in jezelf, met je wensen en dromen. En dat verwerk je in een beeld. De workshops zijn indien mogelijk buiten.

Deze workshops duren ongeveer 2 uur. Kosten: afhankelijk van de workshop, € 15,00 – € 17,50.

Heeft je kind belangstelling voor een van onderstaande workshops, geef het dan gerust aan me door.

Bouw je eigen droomeiland met klei - vanaf 6 jaar

Het is fijn om te voelen dat je je goed voelt bij jezelf. Deze workshop helpt je je eigen plek beter te voelen. Naar aanleiding van een verhaal ga jij je plek maken met je handen. Er is allerlei materiaal aanwezig; klei, touw, stenen, stokjes, veren, schelpen etc. Je mag ook zelf gevonden materiaal meenemen

Krachtstok maken - vanaf 7 jaar

Buiten ga je op zoek naar een stok die je wilt omtoveren tot krachtstok. Deze stok neem je mee! Voel welke kracht of wens in jezelf wil groeien. Met verf, veren e.d., wat je maar mooi vindt, tover jij je stok om in een krachtstok.

creatief kinderfeestje workshop kind dromenvanger

Dromenvanger maken - vanaf 9 jaar

Een dromenvanger maak je van een ring van een wilgentak. Erin maak je een soort spinnenweb van draad. Met veren en kralen versier je je dromenvanger naar je smaak. Volgens de indianen vangt de dromenvanger ‘slechte’ dromen op in het ‘web’ en volgens de legende glijden ze er dan in de morgen af en drogen ze op in de ochtendzon. Fijne dromen kunnen wel door de dromenvanger heen. Hang je dromenvanger boven je bed of voor je raam. En ga er heerlijk van slapen.

Een krachtamulet of gelukshanger maken van speksteen - vanaf 7 jaar

Voel welke kracht of wens in jezelf wil groeien en maak een bijpassende vorm in je speksteen.

Je zoekt een steen uit die voor je gevoel bij je past. We werken met raspjes en schuurpapier. Je begint met een grove steen. Aan het eind van de workshop ga je met een gladde hanger aan een koordje naar huis.

Deze workshop vindt plaats in mijn atelier.