Energetische tekening

Ouderbegeleiding & Kindercoach

Ontdek een andere kijk op het gedrag van je kind. Ga als ouder weer in je kracht staan.

Je kind beweegt met je mee. Spel, kunstzinnig werken, buiten in de natuur.


Beeldend Atelier

Speksteen workshops, meditatief boetseren, creatieve kinderfeestjes en eigen werk.

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Activiteiten kinderen

Sterrenreis: talentgerichte, creatieve en natuur-rijke cursus (kids 8-12 jaar) zie sterrenreis


Schoolvakanties Hanger/beeldje van speksteen maken. Voor kids vanaf 8 jaar en ouder-kind 6/7 jaar zie schoolvakanties


Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje


Activiteiten volwassenen, jongeren Speksteen workshops


Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief.

Energetische tekening. Ik reik naar de zon

Energetische tekening


Een energetische tekening -een ziels tekening- geeft inzicht in wat er diep van binnen in je leeft, door je vraag of thema die je aan me doorgeeft. De tekening weerspiegelt wat er onbewust in je leeft.


Naar aanleiding van je vraag of thema teken ik met krijt de energie, de beelden of woorden die ik door krijg. Probeer voor jezelf een zo helder of concreet mogelijke vraag te bedenken. Ben je al toe aan een antwoord?

Ik laat me leiden door mijn handen en mijn intuïtie. Tijdens of na het tekenen ga ik met je in gesprek over de beelden, vormen en woorden die bij me doorkomen.

Na het tekenen kun je een korte healing krijgen op het thema of je vraag door een energetische behandeling met mijn handen of mijn stem.


Hang de tekening thuis op een plek waar je vaak langs komt. Dan werkt de tekening verder door en kunnen er diepere of nieuwe inzichten ontstaan.


Heb je meer vragen waar je een antwoord op wilt of zitten je antwoorden dieper weg gestopt in jezelf, maak dan een vervolg afspraak. Soms zijn er meerdere tekeningen nodig of is er langere tijd tussen twee tekeningen nodig om het antwoord helder te krijgen. Kijk ook eens bij kunstzinnig coachen voor volwassenen.


Het is ook mogelijk een energetische tekening op afstand te laten maken. We hebben kort telefonisch kontakt. Ik stuur je op de afgesproken dag via de mail een foto van de tekening en een bestand van de ingesproken toelichting.Eft voor kinderen

"Femke's energietekening raakte aan iets diep van binnen. Het bracht iets in beweging dat al een poosje onderhuids sudderde. Confronterend, maar op een zachte manier. Bijzonder om te ervaren.

Haar korte gesproken toelichting was helder. Richtinggevend en tegelijkertijd respectvol voor mijn eigen keuzes.

Een krachtig middel om inzicht te krijgen!"

La  Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.

La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.