Workshops kinderen

Ouderbegeleiding & Kindercoach

Ontdek een andere kijk op het gedrag van je kind. Ga als ouder weer in je kracht staan.

Je kind beweegt met je mee. Spel, kunstzinnig werken, buiten in de natuur.


Beeldend Atelier

Speksteen workshops, meditatief boetseren, creatieve kinderfeestjes en eigen werk.

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Activiteiten kinderen

Sterrenreis: talentgerichte, creatieve en natuur-rijke cursus (kids 8-12 jaar) zie sterrenreis


Schoolvakanties Hanger/beeldje van speksteen maken. Voor kids vanaf 8 jaar en ouder-kind 6/7 jaar zie schoolvakanties


Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje


Activiteiten volwassenen, jongeren Speksteen workshops


Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief.

Beeldje speksteen

Overzicht creatieve activiteiten voor kinderen


In mijn atelier is van alles mogelijk. Kom met je handen werken en geniet. Begin gewoon en verras jezelf met wat er uit je handen komt. Alles is goed. Het gaat om jouw proces. Iedereen werkt op zijn eigen manier. Iedereen maakt iets anders. Ik werk graag met natuurlijke materialen, zoals speksteen, wol, klei, papier en hout. Heb je een andere wens of heb je een idee wat niet in het overzicht staat? Neem even contact met me op. In overleg is veel mogelijk.

Bel 0640499397. Femke

Kijk verder bij:

  • Schoolvakanties, speksteen of klei workshops op woensdag of vrijdag tijdens de vakanties. In de zomervakantie is er een uitgebreider programma. Er is ook geregeld een workshop voor (groot)ouder en kind.
  • Creatief kinderfeestje, mogelijk op woensdag, vrijdag en/of zaterdagmiddag. Het is mogelijk aan te sluiten op jouw thema. Een speksteen hanger of beeldje maken leent zich ook goed voor een feestje.
  • Sterrenreis, een creatieve en talentgerichte cursus waarin je veel naar buiten gaat de natuur in.


Voor individuele begeleiding zie kindercoachingWorkshop Een beeldje maken van speksteen voor kinderen vanaf 8 jaar. Ouder en kind vanaf 6/7 jaar.


Heb je al eerder met speksteen gewerkt of heb je wel zin in een uitdaging? Kom dan een beeldje of hanger maken van speksteen. Je zoekt een steen uit die je aanspreekt. We gaan eerst kijken naar de steen. Wat zie ik erin? En je handen gaan de steen voelen. En dan lekker aan de slag met kleine of grotere raspen om de vorm te maken. Tussendoor bekijk je hoe je je beeldje wilt neerzetten. Op een blokje met een pin, op een plat houden bordje of gewoon los. Met watervast schuurpapier maak je je beeldje steeds gladder. Met bijenwas op de voor verwarmde steen wordt de kleur en tekening van de steen zichtbaar. Maak je een hanger dan boor ik een gaatje in je steen, zodat er aan het eind een koordje door kan.

Lees verder op creatieve workshops schoolvakanties.La  Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.

La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.