Wie ben ik?

Ouderbegeleiding & Kindercoach

Ontdek een andere kijk op het gedrag van je kind. Ga als ouder weer in je kracht staan.

Je kind beweegt met je mee. Spel, kunstzinnig werken, buiten in de natuur.


Beeldend Atelier

Speksteen workshops, meditatief boetseren, creatieve kinderfeestjes en eigen werk.

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Activiteiten kinderen

Sterrenreis: talentgerichte, creatieve en natuur-rijke cursus (kids 8-12 jaar) zie sterrenreis


Schoolvakanties Hanger/beeldje van speksteen maken. Voor kids vanaf 8 jaar en ouder-kind 6/7 jaar zie schoolvakanties


Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje


Activiteiten volwassenen, jongeren Speksteen workshops


Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief.

Wie ben ik?

Mijn naam is Femke Delen. Zo’n 15 jaar geleden voelde ik een sterke innerlijke drang om met kinderen te gaan werken. Ik zei mijn onderzoeksbaan gedag en startte met de Pabo. Aansluitend vond ik werk in de Kinderopvang.

Werkende met groepen kinderen op BSO en Kinderdagverblijf ontstond de wens om kinderen ook individueel en creatief te kunnen begeleiden. Ik startte met de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen (Kleine Tiki, Breda). Mei 2014 ben ik afgestuurd met als specialisatie kindercoach.

Ook zo’n 15 jaar geleden ben ik me gaan ontwikkelen op het energetische vlak, zowel met reiki, als met intuïtieve ontwikkeling en healing en reading (Itaka, Renkum). Hierdoor heb ik ook meer zicht gekregen op mijn eigen hooggevoelige aard.

Als rode draad door mijn ontwikkeling van de afgelopen periode loopt het contact met mijn lijf. Het dansjaar op de Kleine Tiki, maar ook yoga, biodanza en gestalt werk, brengen me in beweging, zowel lichamelijk als emotioneel. Het brengt me in contact met mijn wezen, met wat er in me leeft.

In mijn praktijk La Faye komen deze richtingen samen; het in beweging komen en je lijf voelen en het werken met kinderen, op een creatieve en een intuïtieve manier. Ook bij het werken met volwassenen aan je innerlijke kind of je innerlijke clown komen deze richtingen samen.

La  Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.

La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.