speksteen bewerken

Kinder & oudercoaching

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.

 

Speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Praktijk/Atelier La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.

Activiteiten kinderen schoolvakanties

Hanger/beeldje van speksteen. Voor ouder-kind. Op 27 feb, 15 mrt, 11 mei zie schoolvakanties

 

Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje

Sterrenreis voor kinderen

Start april 2019 zie sterrenreis

 

Activiteiten jongeren en volwassenen

16 feb, 20 apr, 22 juni

zie Speksteen workshops

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda.

Speksteen workshops volwassenen en jongeren

 

Speksteen is een zachte steensoort. Daardoor is het zeer gemakkelijk te bewerken. Uit diverse stenen mag je je eigen steen kiezen. Deze voelt nog ruw en grillig aan. Met zagen, raspen, vijlen en evt. een boormachine ga je de steen bewerken en proberen er een vorm uit te halen. Het bijzondere is, dat de vorm al enigszins opgesloten zit in elke steen: een vis/vogel/kopvorm/pijlpunt. De kunst is om deze vorm sterker uit de steen te halen.

Je werkt stapsgewijs van grof naar fijn aan je steen. Aan het eind polijsten we de steen met schuurpapier en water. De unieke kleur van elke steen komt nu tot leven. Het insmeren van de steen met was maakt de kleuren blijvend zichtbaar.

Het is een leuke kennismaking met speksteen. Ook als je al eens eerder met speksteen hebt gewerkt kun je meedoen. Je kunt dan een meer ingewikkelde vorm proberen te maken met zaag en rasp.

 

Datum:

  • zat. 16 feb. 20 apr 22 juni

Tijdstip: 13.30-16u. Kosten: E25,-

Inclusief gereedschap. Exclusief steen (ter plekke te koop). 4-6 personen

 

Heb je belangstelling, geef je op via de mail. Ik reserveer dan een plek voor je. Je kunt ook zelf een groep samenstellen en een datum met me afspreken. zie contact

 

 

 

Voor een impressie van de zomervakantie zie foto's en video's op mijn facebookpagina

https://www.facebook.com/la.faye.coach/

 

La Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.

La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.