Workshops volwassenen

Kind & oudercoaching

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.


Speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Praktijk/Atelier La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.


Activiteiten kinderen schoolvakanties

Hanger/beeldje van speksteen. Voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder-kind 6/7 jaar. Op 27 feb, 15 mrt, 11 mei zie schoolvakanties


Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje

Sterrenreis voor kinderen

Nieuwe datum Start mei 2019 zie sterrenreis


Activiteiten volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 11 jaar. 16 feb, 20 apr, 22 juni

zie Speksteen workshops


Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda.

Mijn inzicht. Ik mag naar buiten komen

Creatieve lessen en workshops in Wageningen


La Faye verzorgt ook creatieve lessen en worskhops voor volwassenen. Denk aan een teamuitje, vrijgezellenfeestje, een vriendinnendag of een familie activiteit. Dit kan zowel in de praktijk, bij je thuis of op een andere lokatie (buiten).

In overleg stel ik het programma samen. Ik werk grotendeels met natuurlijke materialen als speksteen, klei en natuurlijke materialen zoals hout, steen, schelpen. Een workshop buiten in de natuur of een natuurmandala maken is ook mogelijk. Heb je een idee dan hoor ik dat graag. Bel me voor de mogelijkheden 06-40499397 (Femke Delen).

Er wordt een basisbedrag in rekening gebracht (min. 6 deelnemers) en bijkomende kosten (bij meer deelnemers).

De betaling dient 1 week voor de activiteit plaats te vinden.


Daarnaast verzorgt La Faye creatieve en meditatieve kunstzinnige lessen in dagbestedingscentra zoals het Odensehuis (licht dementerenden).


speksteen workshop volwassenen

workshops kinderen

Meditatief, kunstzinnige cursus Herontdek jezelf.

Werken met hart, handen en lijf
De 5 elementen aarde, water, vuur, lucht en ziel/hart staan voor verschillende karaktereigenschappen in jezelf. Spelenderwijs ga je contact maken met de elementen. Ervaar je vuurkracht of waterkracht in de verschillende oefeningen. Ontdek welke elementen sterker mogen worden.

We gaan werken met klei, krijt, verf, schrijven, je stem, je lijf, voorwerpen, muziek en visualisatie oefeningen.

Je hoeft niet te kunnen tekenen, je hoeft niet creatief te zijn, het hoeft niet mooi te worden. Het gaat om spelen en plezier hebben tijdens het bezig zijn, ontdekken wat je met het materiaal kan, voelen waar je mee bezig wilt zijn of wat je wilt maken. Onderzoek en ontdek. Laat je verrassen door wat er in jezelf naar boven borrelt.

Heb je behoefte aan individueel werken, kijk dan bij kunstzinnig coachen volwassenen.


Data cursus:

vr. ochtend van 10-12u. Data nader te bepalen. Kosten: E125,-

Min 3, max 5 deelnemers.


Meditatief boetseren

Eft voor kinderen

Zielswenskaart/energetisch tekenen

Introductie workshop La Faye.

Intuïtief werken voor volwassenen.

 

Datum: maandag 6 juni (19.30-21u.), woensdag 29 juni (10-11.30u.) of datum in overleg.


Ben je nieuwsgierig naar wat intuïtief werken is en wat het voor je kan betekenen? Geef je dan op voor een kennismakingsworkshop. In een klein groepje werk je aan je eigen vraag, een probleem dat je ervaart of een gevoel dat je verder wilt onderzoeken.


Bij intuïtief werken ga je uit van wat er op het moment in je leeft, los van het denken. Innerlijke beelden breng je naar buiten door te schilderen, tekenen, kleien, schrijven, uitbeelden, bewegen….. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig. Laat je leiden door je handen en je lijf. Je hoofd mag tot rust komen.


In de workshop ga je oefenen met het contact maken met je lijf en je gevoel. Zo kun je ontdekken wie je in wezen bent, waar je blij van wordt en wat je wilt of niet wilt. Ontdek wat de oefeningen met je doen. Wat wordt er aangeraakt tijdens het werken? Het hoeft niet mooi te worden, je hoeft niet creatief te zijn. Laat je verrassen.


Min. aantal deelnemers 3, max. aantal deelnemers 5.

Kosten: E12,50,-

Opgave tot 1 week voor de betreffende workshop.


Praktijkruimte La Faye: Graspieperweide 22, Wageningen

Femke Delen, 06 40499397. info@lafaye.nl www.lafaye.nlWil je contact maken met je lijf, je gevoel en de stilte in jezelf? Dan ben je bij Praktijk La Faye aan het juiste adres. Ontdek wie je bent en wat je wilt. De antwoorden zijn al in jezelf aanwezig.

  • La  Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.
  • La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.