schoolvakanties

Kind & oudercoaching

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.


Speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Praktijk/Atelier La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.


Activiteiten kinderen schoolvakanties

Hanger/beeldje van speksteen. Voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder-kind 6/7 jaar. Op 27 feb, 15 mrt, 11 mei zie schoolvakanties


Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje

Sterrenreis voor kinderen

Nieuwe datum Start mei 2019 zie sterrenreis


Activiteiten volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 11 jaar. 16 feb, 20 apr, 22 juni

zie Speksteen workshops


Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda.

Schoolvakanties

La Faye organiseert in de schoolvakanties speksteen workshops. In de zomervakantie is er een apart programma. Meer informatie over de creatieve zomerweek


Wil je op de hoogte gehouden worden? Geef je op voor de nieuwsbrief of like mijn pagina op facebook https://www.facebook.com/la.faye.coach/


Schoolvakantie

In de vakantie  kun je in mijn atelier lekker met je handen komen werken. Het is helemaal niet moeilijk. Je mag erop vertrouwen dat je handen weten wat ze willen maken.  Je kunt een beeldje, hanger of knuffelsteen van speksteen maken. Speciaal voor kinderen die het leuk vinden samen met hun mama/papa, opa/oma, oom/tante te komen.

Werk met hart en handen. Ontdek de kunstenaar in jezelf!


Beeldje/hanger/knuffelsteen van speksteen voor kind met (groot)ouder, volwassene. Vanaf 6/7 jaar! Kinderen vanaf 8 jaar zijn ook welkom zonder ouder.

Datum: wo. 27 februari, 15 maart (extra ivm staking onderwijs), 11 mei, 28/30 aug.

Tijdstip: 11-12.30/13u. 

Let op 11 mei: Net na de meivakantie is er weer een speksteen workshop voor ouder en kind (6/7 jaar). Kinderen vanaf 8 jaar zijn ook zonder ouder welkom. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de leeftijd geef ik 1 workshop (14-16u.) of 2 workshops (13-15u. en 15-17u.).

Kosten: E32,- voor 1 kind + 1 volwassene (1 extra kind E12,-). Kind zonder ouder E15,-

Max. 2/3 volwassenen en 4/5 kinderen


Is je kind 11 jaar of ouder? Kom dan meedoen met een workshop voor volwassenen. Er is meer tijd en je kunt een grotere steen bewerken. Meer informatie over workshops volwassenen.


Locatie: Atelier La Faye: Graspieperweide 22, Wageningen

Meer info en aanmelding: Femke Delen 06 40499397. info@lafaye.nl www.lafaye.nl


Speksteen is een zachte steensoort. Daardoor is het zeer gemakkelijk te bewerken. Uit diverse stenen mogen de kinderen hun eigen steen kiezen. Deze voelt nog ruw en grillig aan. Met raspen en vijlen gaan ze de steen bewerken en proberen er een vorm uit te halen. Het bijzondere is, dat de vorm al enigszins opgesloten zit in elke steen: een vis/vogel/kopvorm/pijlpunt. De kunst is om met een speksteenzaag en rasp deze vorm sterker uit de steen te halen.

De kinderen werken stapsgewijs van grof naar fijn aan hun steen. Aan het eind polijsten ze de steen met schuurpapier en water. De unieke kleur van elke steen komt nu tot leven. Het insmeren van de steen met was maakt de kleuren blijvend zichtbaar. Ik boor een gat in de steen en je kiest zelf het koord uit wat je erbij vindt passen.

Het is een leuke kennismaking met speksteen. Ook als je al eens eerder met speksteen hebt gewerkt kun je meedoen. Je kunt dan een meer ingewikkelde vorm proberen te maken met zaag en rasp.


Voor een impressie van de zomervakantie zie foto's en video's op mijn facebookpagina

https://www.facebook.com/la.faye.coach/


Bouw je eigen droomeiland met klei. Vanaf 5 jaar!

Datum: laatste week zomervakantie.

Kosten: E15,-


Bouw je eigen droomeiland

Het is fijn om te voelen dat je je goed voelt bij jezelf. Deze workshop helpt je je eigen plek beter te voelen. Naar aanleiding van een verhaal ga jij je plek maken met je handen. Er is allerlei materiaal aanwezig; klei, touw, stenen, stokjes, veren, schelpen..... Je mag ook zelf natuurlijk materiaal meenemen.


  • La  Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.
  • La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.