Kinderfeestje

Kerstvakantie

Hanger of beeldje van speksteen maken. Zowel mogelijk voor alleen kinderen als samen met je vader, moeder, opa, oma

zie schoolvakanties

 

Nieuw

Beeldend kinderatelier.

Meditatief boetseren volwassenen

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda of nieuws.

 

Kinderfeestje of creatieve middag in Wageningen

 

La Faye verzorgt ook creatieve kinderfeestjes op woensdag, vrijdag- of zatermiddag in het atelier of bij de jarige thuis.

Mogelijke thema's zijn: een dromenvanger maken, een krachtstok/steen maken, een hanger/beeldje of knuffelsteen maken van speksteen.

In overleg stel ik een programma samen. Ik werk grotendeels met natuurlijke materialen. Heeft je kind zelf een idee dan hoor ik dat graag.

Voor ideeën zie kinderworkshops.

 

Bel me voor de mogelijkheden 06-40499397 (Femke Delen).

 

Er wordt een basisbedrag (E75,- tot E100,- incl. creatief materiaal) in rekening gebracht en een toeslag per kind bij 7-10 kinderen.

De kinderen zijn ong. 1,5 a 2uur bezig, afhankelijk van de leeftijd. Bij kleuters combineer ik de workshop (max. 1 uur) met een verhaal/toneel spel. Het feestje kan zowel thuis als in mijn atelier gehouden worden. In mijn atelier kunnen max. 8 kinderen tegelijk aan het werk. Bij een grotere groep kan het alleen bij u thuis.

De betaling dient 1 week voor het feestje plaats te vinden.

 

 

Praktijk voor kindercoaching & kunstzinnig coachen volwassenen

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.

 

 

Beeldend atelier, speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Atelier/Praktijk La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.

La Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.

La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.