Workshops kinderen

Kind & oudercoaching

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.


Speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Praktijk/Atelier La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.


Activiteiten kinderen schoolvakanties

Hanger/beeldje van speksteen. Voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder-kind 6/7 jaar. Op 27 feb, 15 mrt, 11 mei zie schoolvakanties


Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje

Sterrenreis voor kinderen

Nieuwe datum Start mei 2019 zie sterrenreis


Activiteiten volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 11 jaar. 16 feb, 20 apr, 22 juni

zie Speksteen workshops


Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda.

Beeldje speksteen

Overzicht creatieve activiteiten voor kinderen


In mijn atelier is van alles mogelijk. Kom met je handen werken en geniet. Begin gewoon en verras jezelf met wat er uit je handen komt. Alles is goed. Het gaat om jouw proces. Iedereen werkt op zijn eigen manier. Iedereen maakt iets anders. Ik werk graag met natuurlijke materialen, zoals speksteen, wol, klei, papier en hout. Heb je een andere wens of heb je een idee wat niet in het overzicht staat? Neem even contact met me op. In overleg is veel mogelijk.

Bel 0640499397. Femke


Kijk verder bij:

  • Schoolvakanties, speksteen of klei workshops op woensdag of vrijdag tijdens de vakanties. In de zomervakantie is er een uitgebreider programma. Er is ook geregeld een workshop voor (groot)ouder en kind.
  • Creatief kinderfeestje, mogelijk op woensdag, vrijdag en/of zaterdagmiddag. Het is mogelijk aan te sluiten op jouw thema. Een speksteen hanger of beeldje maken leent zich ook goed voor een feestje.
  • Sterrenreis, een creatieve en talentgerichte cursus waarin je veel naar buiten gaat de natuur in.


Voor individuele begeleiding zie kindercoachingWorkshop Een beeldje maken van speksteen voor kinderen vanaf 8 jaar. Ouder en kind vanaf 6/7 jaar.


Heb je al eerder met speksteen gewerkt of heb je wel zin in een uitdaging? Kom dan een beeldje of hanger maken van speksteen. Je zoekt een steen uit die je aanspreekt. We gaan eerst kijken naar de steen. Wat zie ik erin? En je handen gaan de steen voelen. En dan lekker aan de slag met kleine of grotere raspen om de vorm te maken. Tussendoor bekijk je hoe je je beeldje wilt neerzetten. Op een blokje met een pin, op een plat houden bordje of gewoon los. Met watervast schuurpapier maak je je beeldje steeds gladder. Met bijenwas op de voor verwarmde steen wordt de kleur en tekening van de steen zichtbaar. Maak je een hanger dan boor ik een gaatje in je steen, zodat er aan het eind een koordje door kan.

Lees verder op creatieve workshops schoolvakanties.Workshop kunstzinnig intuïtief werken voor kinderen


7-12 jaar/12-18 jaar

datum in overleg: heb je belangstelling, geef het alvast door.


Wil je meer zelfvertrouwen krijgen? Ben je snel boos, overprikkeld of durf je geen nee te zeggen tegen andere kinderen? Of wil je ontdekken wat je wel of niet wilt? En ben je nieuwsgierig naar wat een kindercoach samen met jou hieraan kan doen? Geef je dan op voor deze workshop zie contact.


Bij La Faye kun je op een speelse en creatieve manier in een klein groepje hiermee aan de slag. Er is aandacht voor je lijf. Kom luisteren naar een verhaal en dan ........ tekenen, kleien, een gedicht schrijven, een stok of steen versieren, spelen met voorwerpen/poppetjes. Laat je fantasie maar gaan. Bij elke workshop liggen andere materialen klaar.


Min. aantal deelnemers: 4. Max. aantal deelnemers: 8.

  • La  Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.
  • La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.