creatieve activiteiten yogafestival

Workshop schoolvakanties

Hanger/beeldje van speksteen maken. Voor kind, ouder en kind, en volwassenen. Op 28 april

zie schoolvakanties

Op 22 en 24 augustus zie creatieve zomerweek

 

Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje

 

Beeldend kinderatelier

Start 23 mei/half sept

Klei of speksteen zie Beeldend atelier

 

Meditatief boetseren/schilderen/tekenen volwassenen

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda.

 

Creatieve activiteiten voor kinderen. Yogafestival 11 juni

Suniya. Haagsteeg 4. Wageningen

 

Tijdens het Yogafestival verzorgt Femke Delen, Praktijk La Faye, creatieve activiteiten voor kinderen. Van te voren is een dagkaart verkrijgbaar a E3,- voor deelname aan de kinder- en de creatieve activiteiten.

 

Heb je weleens knuffelstenen gezien? Of misschien heb je er zelf wel een paar. Mooi glad, mooie kleur, fijn om te voelen. Ruwe halfedelstenen worden met een machine getrommeld. Wij gaan dat zelf met onze handen doen met een stukje speksteen. Dit is een zachte steensoort die je met een raspje in vorm kan maken (raspje; alleen voor 7+ kinderen) en met watervast schuurpapier glad kunt maken (voor alle kinderen). Als je steen spiegelglad is maak je em warm met een föhn en smeer je de steen in met was. Even laten afkoelen en dan opwrijven maar met een zachte doek. Dan wordt de kleur van de steen echt goed zichtbaar. Lijkt je dit wat? Je eigen knuffelsteen maken? Kom dan naar de workshop tijdens het yogafestival. La Faye organiseert ook op andere (vaak vakantie)dagen workshops met speksteen en andere materialen. Zie agenda voor het programma van de komende maanden.

 

Wat kun je die dag doen?

  • Een trommelsteen maken. Je start met een kleine oefening om contact te maken met het dier in jezelf dat je kracht geeft of die een kenmerk heeft die jij ook graag wilt hebben. Met deze kracht in gedachten zoek je een steen uit die je gaat bewerken. Zo breng je de kracht van het dier in de steen. Tijdens de workshop van 14.00u. tot 15.00u.
  • Met krijt tekenen op een groot vel. Meestal krijg je een klein tekenpapier. Bij La Faye niet. Op een groot vel op een bord kun je je helemaal uitleven. Ben je na 1 vel niet klaar, dan maak je er gewoon nog 1. En nog 1. En nog 1.
  • Mandala kleuren. Er liggen kleine en grotere mandala’s klaar om in te kleuren. Kies 4 a 5 kleuren uit en ga daarmee de mandala kleuren.
  • Je eigen mandala tekenen of kolam tekenen (vanaf 7 a 8 jaar). Bij een statische mandala ga je vormen spiegelen om een lijn. Bij een dynamisch mandala lijkt de vorm rond te draaien. Iets ingewikkelder om te maken. Bij kolam tekenen ga je van stipje naar stipje tekenen of je slingert je lijn om de stipjes heen.

 

Femke is vanaf 12u. aanwezig op het gras in de buurt van de kindertent. Om 14u. start de workshop. Deze duurt ongeveer een uur. Erna kun je kunt doorgaan of kiezen uit tekenen of kleuren zie het bovenstaande programma tot ongeveer 16.15u.

 

Voor het programma voor volwassenen en het overige programma voor kinderen zie www.yogafestivalwageningen.nl

 

 

Femke Delen is kunstzinnig coach en werkt in haar praktijk La Faye met kinderen & ouders, volwassenen. Praktijk La Faye ondersteunt kinderen & hun ouders of volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het leren omgaan met hooggevoeligheid of je gevoelens, of bij het vinden van een nieuwe richting in je leven. Door te leren contact te maken met je lijf en je gevoel ga je ontdekken wie je bent en wat je wilt, of niet wilt. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig. Lees verder: http://lafaye.nl/nieuws.html

Naast deze individuele begeleidingstrajecten verzorgt ze ook kunstzinnige/intuïtieve workshops aan kinderen en volwassenen.

 

ruwe speksteen
Tekenen op groot vel

Praktijk voor kindercoaching & kunstzinnig coachen volwassenen

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.

 

 

Beeldend atelier, speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Atelier/Praktijk La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.

La Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.

La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.