nieuwsbrief

Praktijk voor kindercoaching & kunstzinnig coachen volwassenen

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.

 

 

Beeldend atelier, speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

 

Atelier/Praktijk La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.

Workshop schoolvakanties

Hanger of beeldje van speksteen maken. Zowel mogelijk voor alleen kinderen als samen met je vader, moeder, opa, oma

zie schoolvakanties

 

Creatieve kinderfeestjes

 

Nieuw

Beeldend kinderatelier. Klei of speksteen

Meditatief boetseren/schilderen/tekenen volwassenen

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda.

 

Droom, creëer en geniet in 2018

 

Denk je zelf ook weleens; hoe zit het met mijn creativiteit? Stroomt dat nog een beetje? Ben je zo druk dat je er helemaal geen tijd voor hebt? In mijn praktijk/atelier kun je terecht voor jouw antwoorden op dit soort vragen. Individueel of in een kleine groep. Voor (jong)volwassenen of kinderen.

Door even stil te zijn en stil te staan bij jezelf, je gevoel en je lijf.

 

2017 was een jaar van speksteen bewerken; met kinderen maar ook ikzelf. Daarmee ga ik dit jaar door. Beeldjes maken, hangers, .......

Ook het bedenken en uitvoeren van creatieve lessen in het Odensehuis, dagbesteding voor licht dementerenden, bracht me in beweging en in mijn creativiteit.

 

Wat gaat 2018 brengen? Een nieuwe activiteit is kleien met kinderen. Er is nog plek dus als je kind wilt aansluiten.... We starten as woensdag om half 3.

Een pril idee is een maandelijkse workshop voor volwassenen bestaande uit meditatie, ademoefeningen, mooie muziek en/of een gedicht en dan met verf, klei, ander materiaal je ervaring verbeelden. Je handen weten wat ze willen maken. Daar hoef je niet over na te denken. Meer info volgt.

 

Ik hoop je in 2018 weer te ontmoeten.

La Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.

La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.