Nieuws

Herfstvakantie

Voorlopig programma kinderen

Hanger of beeldje van speksteen maken

Totempaal van klei maken

zie schoolvakanties

 

Nieuw

Beeldend kinderatelier

Meditatief boetseren volwassenen

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda of nieuws.

 

In 2017 zijn er mogelijkheden voor vergoeding van individuele begeleiding via de gemeente Wageningen.

De boom van emoties

Vergoeding voor coachingstrajecten via VTH (vrij toegangelijke zorg) gemeente Wageningen

Ook in 2017 is het weer mogelijk als inwoner van Wageningen een coachingstraject bij La Faye te laten vergoeden door de gemeente Wageningen (via de vrij toegankelijke zorg of een verwijzing van de huisarts/startpunt). Heb je hiervoor belangstelling, neem dan kontakt op met La Faye. Voor kinderen zie kindercoaching. Voor volwassenen zie kunstzinnig coachen volwassenen.

Lees verder voor de voorwaarden: http://www.startpuntwageningen.nl

 

Praktijk voor kindercoaching & kunstzinnig coachen volwassenen

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.

 

 

Beeldend atelier, speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Atelier/Praktijk La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.

Lidmaatschap Adiona

 

Vanaf 2017 is La Faye aangesloten bij Adiona, de beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten.

De visie die Adiona uitdraagt is: Kindercoaching en kinderyoga leveren een wezenlijke bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van kinderen, zodat zij kennis hebben van hun eigen potentieel. Vanuit dit bewustzijn kunnen kinderen zich positief ontwikkelen en zijn ze opgewassen tegen de levenslessen die op hun pad komen. Zie ook www.adiona.nl

EFT voor kinderen (en volwassenen)

nu ook als onderdeel van een sessie bij La Faye

 

Het loslaten van negatieve gevoelens, herinneringen of angsten via EFT is een snelle manier voor kinderen om weer goed in hun vel te komen zitten. Met EFT ( Emotional Freedom Technique) ben je in staat om negatieve energie of gevoelens die je ergens in je lijf hebt vastgezet los te laten. Denk bv. aan kinderen die op school niet volledig presteren of kinderen met angsten en nare herinneringen.

Er wordt gebruik gemaakt van de meridianen die in de acupunctuur ook worden gebruikt. Door het tegelijkertijd kloppen op de uiteinden van deze meridianen, het oproepen van het vervelende gevoel en het uitspreken van de bijbehorende overtuigingen wordt de koppeling tussen de herinnering en de fysieke reactie ontkoppeld. De resultaten zijn bijzonder!

 

Met EFT zijn zowel voor kinderen als volwassenen o.a. op de volgende gebieden goede resultaten te behalen:

Onverwerkte Emoties (trauma's, pijnlijke herinneringen, misbruik)

Angsten en fobieën (claustrofobie, faalangst, angst voor spinnen ed)

Verslavingen (rookverslaving, alcoholverslaving, tics)

Lichamelijke en psychosomatische klachten

 

 

Kennismakingsgesprek Praktijk La Faye.

Graspieperweide 22. Wageningen

Datum op afspraak

 

Wat doe je als jij of je kind een probleem of vraag heeft, die maar blijft terug komen. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar er verandert niets. Wat doe je dan? Neem eens contact op met een kindercoach/kunstzinnig coach.

 

Praktijk La Faye ondersteunt kinderen & hun ouders of volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het leren omgaan met hooggevoeligheid of je gevoelens, of bij het vinden van een nieuwe richting in je leven. Door te leren contact te maken met je lijf en je gevoel ga je ontdekken wie je bent en wat je wilt, of niet wilt. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig. Lees verder: kindercoaching en kunstzinnig coachen.

 

Praktijk La Faye is gevestigd op een ruime lichte zolder aan de Graspieperweide. Tijdens een open inloop ben je welkom met de vragen die in je leven, om een oefening te doen of om te zien met welke materialen er gewerkt kunnen worden. Ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar de praktijk of met de coach Femke Delen wilt kennismaken ben je van harte welkom.

Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Neem hiervoor contact op met de praktijk.

 

Introductie workshop intuïtief werken

Geregeld vinden er in praktijk La Faye intuïtieve/kunstzinnige workshops plaats. In een klein groepje ga je spelen met of werken aan je vraag of je gevoel. zie ook agenda

Tijdens een workshop staan elke keer 2 werkvormen centraal. Denk aan visualisatie en tekenen, spelen met voorwerpen en poëzie, bewegen en kleien.

 

Werkervaring en opleiding

Naast de praktijk waar Femke individueel of met kleine groepjes kinderen/volwassenen werkt, heeft de coach ervaring in het werken met kinderen in de kinderopvang en op de naschoolse opvang. Haar opleiding voor kunstzinnig coachen heeft ze in 2014 afgerond op de Kleine Tiki, school voor kunstzinnig dynamisch coachen. Daarnaast is Femke opgeleid op het vlak van intuïtieve ontwikkeling, reiki, healing en reading.

Ze volgt bijscholing bij Jip en Jan opleidingen voor kinderyoga en kindercoaching met als doel om in het kwaliteitsregister opgenomen te worden. Vanaf 2017 is ze lid van Adiona, beroepsorganisatie voor kinderyogadocenten en kindercoaches. Voor haar eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als kunstzinnig, neemt ze deel aan een jaargroep Gestalt-Art.

 

Werkvormen

Femke maakt in haar praktijk gebruik van een breed scala aan werkvormen vaak in combinatie met elkaar. Voor iedereen is er wel iets te vinden wat werkt, wat je inzichten of antwoorden geeft. Of je nu 8, 15, 35 of 55 jaar bent. Femke voelt intuïtief aan wat je nodig hebt of wat je verder brengt. Misschien op een manier die je zelf niet zo snel zou bedenken of wat je heel spannend vindt. Je kunt denken aan een combinatie van buiten wandelen, kleien, tekenen, een gedicht schrijven, toneel spelen, met poppetjes een situatie na spelen, ademhalingsoefeningen, tekenen, visualisaties en EFT. Je hoeft niet te kunnen tekenen of toneelspelen. Je hoeft er alleen maar te zijn en je af te stemmen op je lijf en op je gevoel. De coach ondersteunt je hierbij. Ook kan Femke een energetische tekening voor je maken of een reading doen. Dit om voor jou in beelden of woorden zichtbaar te maken wat onbewust op een diep niveau in jou leeft.

La Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.

La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.