Nieuws

La Faye

 

Praktijk voor kindercoaching & kunstzinnig coachen volwassenen

 

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken,

in contact met je lijf & je gevoel en de natuur om je heen.

Praktijk La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.

Workshop 13 jan. Herontdek jezelf bij La Faye

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda of nieuws.

Er zijn in 2016 mogelijkheden voor vergoeding van de begeleiding via de gemeente Wageningen.

Lieve Femke.

Je energie tekening was confronterend, maar mooi. Precies wat ik nodig had.

De boom van emoties

Geluksdag Happiness4all op zo. 30 okt. 11-17u.

Laat je inspireren door de workshops, lezingen en persoonlijke ontmoetingen met standhouders. Wat wil jij dit jaar manifesteren?

La Faye is de hele dag aanwezig. Ontdek wat in je leeft door zelf een korte kunstzinnige, intuïtieve oefening te doen of een zielswenskaart te laten tekenen. Daarnaast geef ik om half 4 een workshop: Werken met hart, handen en lijf: Herontdek jezelf.

De 5 elementen aarde, water, vuur, lucht en ether (ziel/hart) staan voor verschillende karaktereigenschappen in jezelf. Door contact te maken met deze elementen, kun je ze gaan verbinden, in balans brengen en verder ontwikkelen. Ervaar één of meerdere elementen in de verschillende oefeningen. Ontdek welke elementen sterk zijn en welke krachtiger mogen worden. Een voorproefje van de gelijknamige cursus (5 x do. avond/vr. ochtend). Kosten: vrijwillige bijdrage.

Open dag praktijk op za. 8 okt. 11-16u.

Graspieperweide 22. Wageningen

 

De praktijk bestaat 1 jaar. Reden voor een feestje.

Het thema van deze dag is Herontdek jezelf. Werken met hart, handen en lijf.

 

Ontdek wat in je leeft door een korte kunstzinnige, intuïtieve oefening te doen of een zielswenskaart te laten tekenen.

Om 12u. en 14u. geef ik een introduktie workshop Herontdek jezelf.

 

Ik teken een ziels wenskaartje voor je door af te stemmen op wat diep van binnen in je leeft. Verder kun je vragen stellen over je persoonlijke ontwikkeling/de ontwikkeling van je kind en mogelijkheden van kunstzinnig coachen en kunstzinnige lessen en workshops in mijn praktijk.

 

 

Vergoeding voor coachingstrajecten via vrij toegangelijke zorg gemeente Wageningen

In 2016 is het mogelijk als inwoner van Wageningen een coachingstraject bij La Faye te laten vergoeden door de gemeente Wageningen (via de vrij toegankelijke zorg of een verwijzing van de huisarts). Heb je hiervoor belangstelling, neem dan kontakt op met La Faye.

Lees verder voor de voorwaarden: http://www.startpuntwageningen.nl

 

 

Open inloop Praktijk La Faye.

Graspieperweide 22. Wageningen

Wo. 11 mei (14-16u.), wo. 15 juni (10-12u.)

 

Wat doe je als jij of je kind een probleem of vraag heeft, die maar blijft terug komen. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar er verandert niets. Wat doe je dan? Neem eens contact op met een kindercoach/kunstzinnig coach.

 

Praktijk La Faye ondersteunt kinderen & hun ouders of volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het leren omgaan met hooggevoeligheid of je gevoelens, of bij het vinden van een nieuwe richting in je leven. Door te leren contact te maken met je lijf en je gevoel ga je ontdekken wie je bent en wat je wilt, of niet wilt. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig. Lees verder: kindercoaching en kunstzinnig coachen.

 

Praktijk La Faye is gevestigd op een ruime lichte zolder aan de Graspieperweide. Tijdens een open inloop ben je welkom met de vragen die in je leven, om een oefening te doen of om te zien met welke materialen er gewerkt kunnen worden. Ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar de praktijk of met de coach Femke Delen wilt kennismaken ben je van harte welkom.

Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Neem hiervoor contact op met de praktijk.

 

Introductie workshop intuïtief werken

Geregeld vinden er in praktijk La Faye intuïtieve/kunstzinnige workshops plaats. In een klein groepje ga je spelen met of werken aan je vraag of je gevoel. zie ook agenda

Tijdens een workshop staan elke keer 2 werkvormen centraal. Denk aan visualisatie en tekenen, spelen met voorwerpen en poëzie, bewegen en kleien.

 

Werkervaring en opleiding

Naast de praktijk waar Femke individueel of met kleine groepjes kinderen/volwassenen werkt, heeft de coach ervaring in het werken met kinderen in de kinderopvang en op de naschoolse opvang. Haar opleiding voor kunstzinnig coachen heeft ze vorig jaar zomer afgerond op de Kleine Tiki, school voor kunstzinnig dynamisch coachen. Daarnaast is Femke opgeleid op het vlak van intuïtieve ontwikkeling, reiki, healing en reading.

 

Werkvormen

Femke maakt in haar praktijk gebruik van een breed scala aan werkvormen vaak in combinatie met elkaar. Voor iedereen is er wel iets te vinden wat werkt, wat je inzichten of antwoorden geeft. Of je nu 8, 15, 35 of 55 jaar bent. Femke voelt intuïtief aan wat je nodig hebt of wat je verder brengt. Misschien op een manier die je zelf niet zo snel zou bedenken of wat je heel spannend vindt. Je kunt denken aan een combinatie van buiten wandelen, kleien, tekenen, een gedicht schrijven, toneel spelen, met poppetjes een situatie na spelen, ademhalingsoefeningen, tekenen. Je hoeft niet te kunnen tekenen of toneelspelen. Je hoeft er alleen maar te zijn en je af te stemmen op je lijf en op je gevoel. De coach ondersteunt je hierbij. Ook kan Femke een energetische tekening voor je maken of een reading doen. Dit om voor jou in beelden of woorden zichtbaar te maken wat onbewust op een diep niveau in jou leeft.

La Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.

La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen