sterrenreis

Kind & oudercoaching

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.


Speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Praktijk/Atelier La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.


Activiteiten kinderen schoolvakanties

Hanger/beeldje van speksteen. Voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder-kind 6/7 jaar. Op 27 feb, 15 mrt, 11 mei zie schoolvakanties


Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje

Sterrenreis voor kinderen

Nieuwe datum Start mei 2019 zie sterrenreis


Activiteiten volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 11 jaar. 16 feb, 20 apr, 22 juni

zie Speksteen workshops


Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda.

De Sterrenreis


Wat is de Sterrenreis?

Een ‘reis naar de ster in jezelf’… een creatieve en talentgerichte ontdekkingsreis, waarbij kinderen vanaf 8 jaar op zoek gaan naar vragen als:

- wie ben ik?

- wat kan ik?

- wat wil ik?


Voor alle boze, verdrietige, stille. onzekere, gevoelige, drukke of bange kinderen die het verlangen hebben te gaan stralen als een ster. Ontdek je unieke zelf en laat zien wie je bent.


De 'Sterrenreis' is gebaseerd op het boek ‘de Sterrenplukmachine’ van Gerdien Jansen (www.desterrenplukmachine.nl). Een sfeervol en liefdevol boek waar vier personages, gekoppeld aan de vier elementen aarde, water, vuur en lucht, elkaar ontmoeten en leren kennen. De kinderen zullen ook kennis met ze maken en gaan ontdekken welke talenten van ieder personage bij henzelf past. Ze leren veel over zichzelf en ontdekken wat hun dromen en wensen zijn. Ik wijs af en toe de weg, nodig uit om eigen keuzes te maken en hierop te vertrouwen, ga met de kinderen naar buiten en ontdek wat hun talenten en kwaliteiten zijn.


Voor wie:  alle kinderen van 8-12 jaar

In het voorjaar (start april/mei) en in het najaar (start sept/okt)!


Nieuwe data!!!

Wanneer:

Informatie avond ouders 14 mei 2019 en 25 juni afsluiting ouder en kind

Start training kinderen: zat. 25 mei (13.30-17u.), 5x op dinsdag 28 mei en 23-4, 14, 21, 28-5, 4-6 (15.30-17u.).


Waar:        in Wageningen, zowel in mijn atelier Graspieperweide 22, als in het       bos/natuur omgeving Wageningen


Kosten:     € 225,00. Dit is inclusief het boek, het werkboek en

alle materialen die worden gebruikt.


Opgave kan via info@lafaye.nl


Ook krijgen de kinderen onder andere ‘sterrenkunde-les’, bespreken we de sterrenbeelden, leren ze van alles over de vier elementen, zijn we veel buiten en luisteren we naar wat muziek en natuur je kan vertellen en verduidelijken, om uiteindelijk jezelf te vinden, zodat je kan en mag stralen als een ster!


Je gaat met ongeveer 4 tot 8 kinderen samen op ‘Sterrenreis’. We komen zes keer, wekelijks twee uur (1x vier uur) samen. Elk moment is anders. We gaan dromen, durven, doen, denken, creëren, praten, lachen, oefenen en ‘zijn’. Zijn wie je wil zijn, zijn wie je bent.       


Vooraf is er een ouderavond, waar ik de ouders een beetje mee op reis neem. De ouders krijgen uitleg, mogen zichzelf, net als hun kinderen, ook verwonderen, leren elkaar kennen en mogen op deze manier ontdekken wie de reisgenootjes van hun kinderen worden.


Bij de ‘Sterrenreis’ hoort het boek ‘De Sterrenplukmachine’. Dit boek krijgen de kinderen voor aanvang van de 'Sterrenreis' en hieruit mogen ouders en kinderen samen lezen en over in gesprek gaan. Tijdens de 'Sterrenreis' werken de kinderen in hun 'Sterren-werkboek' aan mooie opdrachten die ze soms alleen of soms samen met hun ouders maken.  In dit werkboek kunnen de kinderen ook alles wat ze onderweg beleven, zien, maken, leren en belangrijk vinden, beschrijven, tekenen en bewaren.

  • La  Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.
  • La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.