Kind&oudercoaching

Kind & oudercoaching

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.


Speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Praktijk/Atelier La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.


Activiteiten kinderen schoolvakanties

Hanger/beeldje van speksteen. Voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder-kind 6/7 jaar. Op 27 feb, 15 mrt, 11 mei zie schoolvakanties


Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje

Sterrenreis voor kinderen

Nieuwe datum Start mei 2019 zie sterrenreis


Activiteiten volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 11 jaar. 16 feb, 20 apr, 22 juni

zie Speksteen workshops


Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda.

tegenstellingen
je veilige plek
werken met poppetjes

Begeleiding van je kind

Heb je als ouder het gevoel dat je kind al een tijdje niet lekker in zijn vel zit?

Je zoon of dochter heeft voor schooltijd buikpijn, ze heeft op school vaak ruzie met andere kinderen of hij komt oververmoeid thuis na een schooldag.

En je merkt dat je kind er zelf ook last van heeft.

Neem dan eens contact op met praktijk La Faye in Wageningen.


De vraag van je kind

Wil je kind beter voor zichzelf opkomen? Wil je kind meer vertrouwen krijgen in zichzelf? Wil je kind leren omgaan met boosheid, angst of verdriet? Wil je kind beter leren omgaan met alle drukte om zich heen op school? Samen gaan we op zoek naar antwoorden.


In de praktijk is het is ook mogelijk om m.b.v. EFT te werken. Het is een snelle manier voor kinderen om weer goed in hun vel te komen zitten.  EFT ( Emotional Freedom Technique) helpt je om negatieve energie of gevoelens die je ergens in je lijf hebt vastgezet los te laten. Denk bv. aan kinderen die op school niet volledig presteren of kinderen met angsten en nare herinneringen.

Kindercoach in Wageningen

Tijdens een kennismakingsgesprek met je kind en in de eerste coachingssessie gaan we samen op zoek naar de vraag van je kind. Waar wil je kind aan werken? De vraag van je kind staat centraal. Van jou als ouder wordt verwacht dat je je kind hierbij ondersteunt.

Als ouder kun je ook ondersteuning vanuit de praktijk krijgen bij het begeleiden van je kind. Zie ook kunstzinnig coachen.


Begeleiding in verandering

Tijdens de sessies wordt d.m.v. verschillende werkvormen aan de vraag van je kind gewerkt. Er wordt gekeken naar wat bij je kind past. Je zoon/dochter wordt gestimuleerd elke keer een stapje verder te zetten. Hij/zij is hierdoor in staat zich te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Er is aandacht voor plezier en spel, er is aandacht voor boosheid en verdriet.

Intuïtie is een belangrijk instrument van de coach tijdens de zoektocht.


Duur traject

Elk coachingstraject is anders. Elk kind is anders.

Gemiddeld bestaat een traject uit 5 tot 7 sessies, incl. oudergesprekken.

  • La  Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.
  • La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.