Eigen werk

Kind & oudercoaching

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.


Speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Praktijk/Atelier La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.


Activiteiten kinderen schoolvakanties

Hanger/beeldje van speksteen. Voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder-kind 6/7 jaar. Op 27 feb, 15 mrt, 11 mei zie schoolvakanties


Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje

Sterrenreis voor kinderen

Nieuwe datum Start mei 2019 zie sterrenreis


Activiteiten volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 11 jaar. 16 feb, 20 apr, 22 juni

zie Speksteen workshops


Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda.

Unieke hangers van speksteenOnder mijn handen verandert een stukje speksteen in een hanger. Voor aan een koordje om je nek. Of als een hanger voor je raam. Ik laat me verrassen door de steen. Welke vorm zit er al in? Wat kan ik met mijn gereedschap? Soms maak ik met zaag of boormachine insnedes of gaatjes.

Liefdevol werk ik met/aan de steen. Dat voel je als je mijn werk ziet of voorzichtig voelt. Daarnaast maak ik kleine objecten zoals harten, steencirkels en abstracte/stromende vormen. De foto's geven een impressie van mijn werk.

Mijn werk is te koop op markten in de regio zoals bij de Molenmarkt, de Ommuurde Tuin, Kunstmarkt, Lentemarkt ...... 

Ik maak ook werk op verzoek. Neem dan kontakt met me op over jouw wens voor een spekstenen beeld.  info@lafaye.nl

  • La  Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.
  • La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.