Contact

Praktijk voor kindercoaching & kunstzinnig coachen volwassenen

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.

 

 

Beeldend atelier, speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Atelier/Praktijk La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.

Activiteiten kinderen schoolvakanties

Hanger/beeldje van speksteen. Voor kind/ouder-kind. Op 31 okt zie schoolvakanties

Op 22 en 24 augustus zie creatieve zomerweek

 

Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje

Beeldend kinderatelier

Start di 2 okt 4x werken met speksteen zie Beeldend atelier

 

Meditatief boetseren/schilderen/tekenen volwassenen.

Speksteen workshop

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda.

 

Vrijblijvend kennismaken

Weet je niet zeker of kindercoaching/ kunstzinnig coachen bij je kind/jou past? Kom dan langs (indien van toepassing met je kind) voor een kennismakingsgesprek.

Zo’n gesprek duurt ongeveer een half uur. Het is gratis en vrijblijvend. Neem contact met me op om een afspraak te maken. De praktijk is open op woensdag de hele dag en vrijdag tot 15u.

 

Opgeven nieuwsbrief creatieve/beeldende workshops

Heb je belangstelling om op de hoogte gehouden te worden van de workshops die ik geef? Geef je dan op voor de nieuwsbrief. Stuur een mail waarin je aangeeft dat je je opgeeft voor de nieuwsbrief. Je ontvangt 4-6 keer per jaar uitnodigingen per mail. Ik bewaar geen andere persoonsgegevens dan namen en e-mail adressen. Als je liever geen mail meer ontvangt hoef je me alleen een mail te sturen. Dan verwijder ik je gegevens uit mijn maillijst.

 
 
 
 

Praktijk La Faye

 

Femke Delen

Graspieperweide 22

6708 LR Wageningen

 

0640499397

 

info@lafaye.nl

 

www.lafaye.nl

Femke Delen is aangesloten bij Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoaches. Daarnaast is Femke Delen opgenomen in het register van Jip & Jan kindercoaching en kinderyoga. Om het keurmerk van Jip & Jan te mogen blijven voeren dienen geregistreerde docenten en coachen zich te houden aan de beroepscode.

La Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.

La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.