Contact

Kind & oudercoaching

Begeleiding vanuit kunstzinnig/intuïtief werken, in contact met je lijf & je gevoel

en de natuur om je heen.


Speksteen workshops, meditatief boetseren en ontwerp hangers van speksteen

Droom, geniet en ontdek de kunstenaar in jezelf. Maak met hart en handen.

Praktijk/Atelier La Faye begeleidt kinderen en volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het contact maken met je lijf en je gevoel, het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en/of bij het vinden van een nieuwe richting in je werk/leven. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.


Activiteiten kinderen schoolvakanties

Hanger/beeldje van speksteen. Voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder-kind 6/7 jaar. Op 27 feb, 15 mrt, 11 mei zie schoolvakanties


Creatieve kinderfeestjes

zie kinderfeestje

Sterrenreis voor kinderen

Nieuwe datum Start mei 2019 zie sterrenreis


Activiteiten volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 11 jaar. 16 feb, 20 apr, 22 juni

zie Speksteen workshops


Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten in de praktijk? Geef je dan op voor

de nieuwsbrief. Voor data zie agenda.

Vrijblijvend kennismaken

Weet je niet zeker of kindercoaching/ kunstzinnig coachen bij je kind/ jullie als ouder past? Of vind je het spannend? Stuur me een mailtje of neem telefonisch contact met me op. Ik kan dan toelichten hoe ik werk. Heb je tijdens of na het intake gesprek het gevoel dat mijn begeleiding toch niet bij je kind past, dan starten we geen coachingstraject.


Opgeven nieuwsbrief creatieve/beeldende workshops

Heb je belangstelling om op de hoogte gehouden te worden van de workshops die ik geef? Geef je dan op voor de nieuwsbrief. Stuur een mail waarin je aangeeft dat je je opgeeft voor de nieuwsbrief. Je ontvangt 4-6 keer per jaar uitnodigingen per mail. Ik bewaar geen andere persoonsgegevens dan namen en e-mail adressen. Als je liever geen mail meer ontvangt hoef je me alleen een mail te sturen. Dan verwijder ik je gegevens uit mijn maillijst.

 
 
 
 

Praktijk La Faye


Femke Delen

Graspieperweide 22

6708 LR Wageningen


0640499397


info@lafaye.nl


www.lafaye.nl

Femke Delen is aangesloten bij Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoaches. Daarnaast is Femke Delen opgenomen in het register van Jip & Jan kindercoaching en kinderyoga. Om het  keurmerk  van Jip & Jan te mogen blijven voeren dienen geregistreerde docenten en coachen zich te houden aan de beroepscode.

  • La  Faye -de fee- gaat uit van het goede in elk kind, in elke volwassene. Soms weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt. De fee gaat samen met je op zoek. Je ontdekt manieren die bij je passen om je vragen zelf op te lossen. De antwoorden zijn in jezelf aanwezig.
  • La Faye: een plek om tot rust te komen, om te ontdekken wie je in wezen bent, om vreugde, boosheid en verdriet te delen, en je creatief te uiten op jouw manier.